[Ongoing - J - Dorama - Fall 2012] Perfect Blue [Subtitle Indonesia]

Perfect Blue





Details
Title: Perfect Blue Genre:  -MYSTERY-SLICE OF LIFE-SUSPENSEJ-DRAMA
Episodes: TBA 
Broadcast network: TBS Broadcast period: Oct 8, 2012 Air time: Monday 20:00

Synopsis

A shriek echoes in a warehouse at the Wangan area and then the sound of flames. Hasumi Kayoko and her german shepherd Masa, stare at those flames. The pair have witnessed a heart-rending case in which human deeds and desires swirl about like flames … … Kayoko is the eldest daughter of the Hasumi family. An investigator at the Hasumi Detective Agency that her mother Kyoko runs, she works with her colleagues Kimizuka Nana, Miura Michiko, Nagashima Momoko and Ejima Ruriko, to help suffering women. On the other hand, she continues to obssess about her father’s mysterious death seven years ago. One day, Fujimi Sakiko, who is troubled by a stalker, comes to the agency with a request for them to investigate and protect her. And so, Kayoko and Masa accompany Sakiko on her morning jog. Along the way, they discover the blood-soaked body of a man as they approach a back alley from the main street. Kayoko confirms that there is no pulse and tries to report this to the police, but her mobile phone does not have any reception. Leaving Masa at the scene, she goes in search of a public phone with a terrified Sakiko. When the two of them return, the dead body has suddenly disappeared and Masa is lying on the ground.
 


Characters


Miori Takimoto Sebagai Hasumi Kayoko             


                           




Aya Hirayama Sebagai Kimizuki Nana



 






Masa Sebagai Mantan Anjing Polisi


 




Yasufumi Terawaki Sebagai Shiina Yusuke


 




 Naomi Zaizen Sebagai Hasumi Kyoko






DALAM PERBAIKAN

17 komentar:

  1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  2. Yah karena saya akan berkonsentrasi menggarap sub Piece 2012, makanya saya serahkan kepada subber lain untuk melanjutkan..

    semoga blog ini sukses kedepannya ya!

    -note-
    itu nulis password untuk link video salah mulu, benerin ngapa

    BalasHapus
  3. Amin... Amin... Amin... bang entar ada translator baru wanita lagi.... hhehehhehe....


    btw salah dimananya?*maaf efek ulangan fisika kwokwokwowko

    BalasHapus
  4. Link seperti biasa IDWS Only tidak menutupi link luar juga
    Link Pass: jfdsubs.blospot.com

    *kurang g
    entar pada gak bisa masuk, ama post sebelumnya juga ada yang salah kayaknya

    (ngeralat doank nih ya)
    :)

    BalasHapus
  5. kwokwokwokowkowkowk bener salah mulu.. dah tuh sekarang mah udah bisa Abang Ombink.. cie cie cie bisa di ganti tuh nama wkowkowkowkowk

    BalasHapus
  6. hahahaha
    ini pake account blogger.. kemaren pake G+

    ama subscene! bukan subscane!
    wkwkwk

    BalasHapus
  7. :O ada takimoto miori juga
    download ahh download

    BalasHapus
  8. sippp.. gan dwonload aja... hehehhe selamat menonton ya

    BalasHapus
  9. password file nya apa kk?
    pass: jfdsubs.blospot.com gak bsa kk

    BalasHapus
  10. pantesan aja bang nata gak bisa kurang G tuh? wkowkowkowkow yang bener itu passnya jfdsubs.blogspot.com....@nata

    BalasHapus
  11. tau tuh bang ombink, kk ilhamnya gak bener... kaga taunya dia kaga suka drama myestery..... tapi udah ada ajukan kepada translator yang lain tau dah jalan apa engga.. maaf ya bang.. adi juga bingung nih...

    BalasHapus
  12. hahahahaa..
    pantesan gw tungguin, kok lama bener gak nongol2 sub selanjutnya
    :D

    BalasHapus
  13. yay!! ada Taishi...
    Coba nonton ah....... :D

    BalasHapus
  14. link nya kapan bener nih gan?

    BalasHapus

Copyright © 2012 [J.F.D].