[J - Movie] [BluRay] Ai to Makoto [Subtitle Indonesia]



Movie Details

Movie: For Love's Sake (English title) / The Legend of Love & Sincerity
Romaji: Ai to Makoto
Japanese:
愛と誠

Director: Takashi Miike
Screenwriters: Takayuki Takuma, based on a manga by Ikki Kajiwara, Takumi Nagayasu
Producers: Tsutomu Tsuchikawa, Hidehiro Ito, Takayuki Sugisaki, Masamitsu Washizu, Misako Saka, Miharu Yamazaki
Executive producers: Shinichiro Inoue, Yasushi Shiina
Director of photography: Nobuyasu Kita
Production designer: Yuji Hayashida
Choreographer : Papaya Suzuki
Music : Takeshi Kobayashi
Release Date: June 16, 2012
Runtime: 134 min.
Genre: Action / Romance / Musical
Distributor: Toei, Kadokawa Pictures
Language: Japanese
Country: Japan


Synopsis

Asianwiki : Troubled high school student Makoto (Satoshi Tsumabuki) arrives in Tokyo to exact revenge from a past incident. He then falls in love at first sight with Ai (Emi Takei), a daughter raised in a wholesome family. Around Makoto and Ai are Iwashimizu (Takumi Saito), who has feelings for Ai and Gamuko (Sakura Ando), a gang member who eyes Makoto.

Nipponcinema : The film stars Satoshi Tsumabuki as a delinquent named Makoto and Emi Takei as a straight A student named Ai, the only daughter of a prominent and distinguished Tokyo family.

When the two meet, Ai recognizes the scar on Makoto’s forehead that she accidentally caused at a ski resort during childhood and assumes it’s the reason for his bad turn in life. Thus, she dedicates herself to helping Makoto turn his life around.

Eventually, Ai’s dedication to Makoto makes a female gang leader named Yuki jealous, so she takes Ai hostage and it’s up to Makoto to save her.



Pass
Pass
jfdsubs.blogspot.comjfdsubs.blogspot.com


 Link Video 
 Subtitle Indonesia
 480p [RAW]
 720p [RAW] 
Subtitle Indonesia
[Video yang sudah menyatu subtitle indonesianya] >>>Link Di Samping>>>

Disini  

Note: Bagi penggemar IDWS silahkan download video 480p dan 720p mumpung belum mati kalo udah mati jangan minta reupload ke IDWS ya #selamat mendownload




16 komentar:

  1. wah sip ni kayakx, ditunggu ja subtitlex

    BalasHapus
  2. siap bang, pantengin aja ok

    BalasHapus
  3. bang ini gue nemu sub japanes nya,, coba di translit kan @@

    http://files.indowebster.com/download/files/ai_to_makoto_2012_bdrip_576p_x264_aac_sub

    BalasHapus
  4. bang klo sudah projek nya kabar'' i y :D
    08975455181 please :D

    BalasHapus
  5. @Mandesta: gua juga tau kali ada yang japanesenya tapi bingung kaga bisa di ekstrak.....

    BalasHapus
  6. bang ane nemu sub ing nya mongo kalo anda berkenan menerjemahkan. http://subscene.com/subtitles/ai-to-makoto-aka-for-loves-sake/english/664000

    BalasHapus
  7. bang ane nemu sub ing nya mongo kalo anda berkenan menerjemahkan. http://subscene.com/subtitles/ai-to-makoto-aka-for-loves-sake/english/664000

    BalasHapus
  8. Amankan Subtitle Indonesia :D

    BalasHapus
  9. ane liat di imdb rattingnya 6,7 . kyknya keren.

    izin sedot gan :D hahaha

    BalasHapus
  10. @Fauzi Azhari

    Buset dah masih nanya flimnya seru gak? gini gini gini intinya kk Flim yang di Shre JFD ~ Subs kaga ada flim yang gagal hahahhahah

    BalasHapus
  11. gan link softsub ny pada mati, mohon di re upload dong...

    saran ane ke sharebeast aj, klo ttp mau di MF di protect pake password gan biar awet file ny :D

    BalasHapus
  12. link softsub pada mati semua gan. di forum idws sama disini juga udah dicoba, semuanya pada mati. reupload please =)

    BalasHapus
  13. makasih gan infonya,,, ijin sedot!!!

    jangan lupa gan kumbalnya ke: dicky-rh.blogspot.com (nih blog masih baru dan saya jg msh bljr)
    dan blog agan akan saya follow, jngn lupa follow back ya

    BalasHapus

Copyright © 2012 [J.F.D].